Regisztrációs űrlap - Nemzeti Elkötelezettségi Rendezvény 2024 Magyarországon

  • Current Step 1 - Basic data
  • Step 2 – Az együttműködési lehetőségek kiaknázása
  • Step 3 – Beleegyező nyilatkozatok
  • Complete

A Nemzeti Innovációs Ügynökség 2024. április 26-án, a Horizon Europe által finanszírozott NATI00NS projekt keretében, talaj-egészségügyi élő laboratóriumok témában szakmai és pályázat-előkészítő napot szervez. Az esemény egyfelől a Horizont Európa keretében idén áprilisban megnyíló felhívásokkal kapcsolatos pályázati információkat és szakmai alapvetéseket kívánja megosztani a résztvevőkkel, másrészt lehetőséget nyújt a pályázáshoz szükséges konzorciumi együttműködések elindítására.

A HORIZON-MISS-2021-SOIL-02 felhívás keretében finanszírozott NATIOONS projektet az Aarhusi Egyetem (Dánia) koordinálja. A projekt a Talaj Misszió hírnökeként működik, felhívja a figyelmet a nemzeti és regionális érdekelt felek körében, hozzáférést biztosít a kapacitásépítő anyagokhoz és információkhoz, ösztönzi a vitákat a regionális talajszükségletek kielégítésére szolgáló legjobb élő laboratóriumokról, és elősegíti az élő laboratóriumok közötti korai hálózatépítést a határokon átnyúló területeken.

fieldset
A szervezet típusa
Melyik földhasználati típusra fókuszál leginkább a szervezete? (Több válasz is lehetséges.)
A szervezete cselekvési szintje (Több válasz is lehetséges.)
Kérjük, jelezze, hogy mennyire ismeri az alábbi témákat.
Questions Szakértő vagyok a témában Ismerem a témát, van közvetlen tapasztalatom Ismerem a témát, de nincs közvetlen tapasztalatom Soha nem hallottam, nem vagyok jártas a témában