Montenegro Registration Form - National Engagement Event 1

Događaji nacionalnog angažmana NATI00NS podižu svijest o misiji EU „Posao o zemljištu za Evropu“ među nacionalnim i regionalnim dionicima, pružajući pristup provjerenim materijalima i informacijama, podstičući rasprave o najboljim postavkama Living Lab (LL) za rješavanje problema regionalnog tla. potrebe i podsticanje ranog povezivanja za međuregionalne klastere učenja. Konačno priprema regionalnih i nacionalnih aktera da se prijave na pozive EK za Living Labs za zdravlje tla.

Istražit ćemo vrijednost tla i razumjeti važnost obrazaca upravljanja zemljištem u svim sektorima i razmjerima (lokalnim, regionalnim, nacionalnim, itd.) kako bismo omogućili obnovu tla uz doprinos neto nultim emisijama, resursno učinkovitoj, pametnoj i kružnoj proizvodnji i sistemi potrošnje. Sesije su osmišljene tako da uključe učesnike iz svih sektora i ilustruju prednosti angažovanja u aktivnostima Misije.

Naši stručnjaci će uputiti u koncept i kriterije za zdravlje tla Living Labs i Lighthouses, kako se očekuje u planu implementacije misije.

Učesnici će tada imati više samopouzdanja da nastave sa radom nakon događaja: generisanje regionalnih LL sjemena, uspostavljanje međuregionalnog i međunacionalnog umrežavanja i učešće u prilikama za izgradnju kapaciteta, prema solidnim aplikacijama za pozive Misije tla.

Zainteresovani učesnici se takođe mogu registrovati na namenskoj internet platformi za povezivanje, gde će potom moći da se povežu sa potencijalnim partnerima širom zemalja kako bi uspostavili Living Labs i konzorcijume.

fieldset
Tip organizacije
Na koju vrstu namjene zemljišta se vaša organizacija najviše fokusira?
Na koji nivo zemljišta se vaša organizacija najviše fokusira?
Nivo spremnosti  / stručnost:
Questions Stručnjak sam za tu temu Poznata mi je tema, i imam direktno iskustvo Poznata mi je tema, ali nemam direktno iskustvo Nikad čuo/la, nije mi poznata tema
Teme i potencijalna publika za tematske događaje
Slažem se da se tokom događaja mogu napraviti fotografije i video snimci u svrhe komunikacije i širenja sadržaja.
Slažem se da se moji podaci mogu dijeliti s ostalim učesnicima događaja radi informisanja i umrežavanja.
NATI00NS newsletter
Želim da dobivam ažurirane informacije od NATI00NS koje se odnose na predstojeće događaje, vijesti o Misiji za zemljište,  materijale za obuku i ostalo.
Informacije o misiji EU za tlo
Želim da dobivam informacije o ostalim inicijativama koje su povezane s Misijom EU za zemljište.
Privacy policy
Prihvatam politiku privatnosti NATI00NS privacy policy.