Suomalainen verkostoitumistilaisuus - etätoteutus

Suomalainen verkostoitumistilaisuus - etätoteutus
  • 31.5.2023 klo 14-16
  • Teams, linkki lähetetään ilmoittautuneille
  • Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 26.5.2023

Tervetuloa  EU -rahoitteisen NATI00NS:n projektin järjestämään webinaariin, jonka tarkoituksena on tukea EU:n Maaperämissiota ja maaperän kasvukuntoa Living Labs -hankkeiden avulla.

Maaperämissioon liittyvien innovaatioiden ja ratkaisujen edistämiseksi tehdään nyt suuria investointeja Living Lab ympäristöjen perustamiseen. Living Labeissa paikalliset sidosryhmät työskentelevät yhdessä löytääkseen ratkaisuja maaperän terveyteen liittyviin alueellisiin haasteisiin. NATI00NS-kumppanuuden tavoitteena on edistää 100 elävän laboratorion perustamista EU:n alueelle, ja kutakin kansainvälistä Living Lab -hanketta varten on mahdollista hakea noin 12 miljoonan euron rahoitusta. 

Miten me Suomessa voimme olla mukana luomassa eläviä laboratorioita vastaamaan alueellisiin haasteisiin? Mitkä ovat Suomen maaperän haasteet ja miten ne liittyvät Maaperämission haasteisiin? Tule keskustelemaan tästä muiden sidosryhmien ja mahdollisten kumppaneiden kanssa.

Webinaarissa saat tarvittavat tiedot Living Labien kehittämiseksi ja verkostojen luomiseksi alueellisella ja kansainvälisellä tasolla. Saat myös tietoa tulevista koulutuksista ja neuvontapalveluista. Kiinnostuneet osallistujat voivat myös rekisteröityä virtuaaliselle matchmaking-alustalle, jossa he voivat olla yhteydessä mahdollisiin kansainvälisiin kumppaneihin.

Feedback survey

Ohjelma

14:00 Tilaisuuden avaus, Tuomas Metsäniemi ja Susanna Lahnamäki-Kivelä
14:05 NATI00NS-projektin esittely: Johannes Larsson, SLU
14:20 Maaperämission esittely ja NCP:n toiminta, Anni Kleino, Suomen Akatemia
14:40 Mitä Lighthouse-toiminta on käytännössä, Emma Nylund, Hämeen ammattikorkeakoulu Yleisön kysymyksiä ja vastauksia
15:00 Pienryhmäkeskustelut: Mitkä ovat Suomen maaperähaasteet? Metsät (keskustelu englanniksi tai ruotsiksi) Kysy NCP:n toiminnasta tai maaperämissiosta Maatalousmaa Rakennettu maaperä
15:30 Yhteenveto Suomen maaperähaasteista ja jatkotoimenpiteet NAT100NS-projektin verkostoitumisalusta asiantuntijoiden tukena
15:45 Tilaisuus päättyy

 

National event
-
Online, virtual event

Organisers

SLU
AgriHubi
Suomen Akatemia