Matchmaking Event for Living Labs i Danmark – NATI00NS

Matchmaking Event for Living Labs i Danmark – NATI00NS

Unik mulighed for at komme i kontakt med ligesindede deltagere, der leder efter partnere til den næste Horizon Europe Living Lab ansøgningsrunde. Du får en unik mulighed for at præsentere din organisation og jeres ideer til projektforslag. Præsenter din eller din organisations ekspertise og udforske muligheder for fremtidige samarbejder. Vi byder ind med information om The Mission og indsigt i den støtte og services, som NATI00NS yder i ansøgningsprocessen for at hjælpe jer i mål.

  • Hvornår: 20. juni 2024 – Kl: 9:00-11:30
  • Sted: Online

 

FEEDBACK SURVEY

 

Europa har store problemer med jordens sundhed og EU investerer indtil videre 357 mio. kr. i at finde løsninger. Du kan få del i puljen.

Op til 70% af europæisk jord, fordelt på forskellige typer af jordbrug er i en sundhedsmæssig kritisk tilstand. Det er en udfordring, der påvirker os alle, og derfor sætter EU nu fokus på problemet.

Løsningen er Living Labs, hvor lokale interessenter går sammen om at finde løsninger. Europa Kommissionen har planer om at oprette i alt 100 Living Labs, og til september er der frist for at ansøge om ca. 90 mio kr til tre transnationale konsortier med Living Labs.

Vi henvender os til dig, som arbejder med jordens sundhed og udfordringer blandt andet inden for jordtyperne: landbrugsjord, skov og natur, byjord (urban), tidligere industrijord

Du får en unik mulighed for at samarbejde om at udvikle ny viden, nye teknologier eller rådgivningsydelser, resultater, der skaber forandring. Du træder ind i et arbejdsfællesskab med andre interessenter, som arbejder aktivt for at finde løsninger på helt konkrete problemer.

Du inviteres af Aarhus Universitet til at deltage i et møde, hvor vi kan fortælle mere om EU's Soil Health Mission - også i dansk kontekst, om konceptet Living Labs og om mulighederne for at lave en ansøgning til at etablere et Living Lab.

Du får den nødvendige viden til at fortsætte arbejdet med udviklingen af regionale Living Labs, oprettelse af tværregionale og tværnationale netværk, samt deltagelse i kapacitetsudviklende muligheder.

Interesserede deltagere kan tilmelde sig den virtuelle match-making platform, hvor de kan komme i forbindelse med potentielle internationale partnere.

National event
-
Online, virtual event

Organisers

Aarhus University